Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Pojke behöver brevvän!

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 15 april 2009 21:12


Vi på Brevrevolutionen är stolta över att äntligen ha tagit oss ur det krampaktiga grepp som Skandinavien hållit oss i, och kan nu erbjuda en adress som du garanterat inte hade kunnat fixa fram själv på eniro. Vi har med hjälp av våra mystiska metoder skaffat oss en adress i North Carolina, USA. Adressen tillhör en pojke på åtta år. Hans far besrkiver honom som "mycket läskunnig" och säger att han är på en elva-tolvårings nivå i sitt skrivande. Han säger också att pojken "is in desperate need of a penfriend", och föreslår någon som håller på att lära sig engelska.


Brevrevolutionen vädjar till alla som skulle vilja ta sig an vår i särklass mest intressanta postort att höra av sig. Fråga alla i släkten, alla vänner, tänk efter riktigt noga för att hitta den där människan som ni vet skulle vilja ta sig an vår transatlantiska kontakt. När ni hittat den personen, se till att hen hör av sig till oss med sin adress, så de börja brevväxla direkt. Först till kvarn...


(Det kostar 12 kr att skicka ett brev till USA, och det tar 6 dagar för brevet att komma fram.)

 
ANNONS
 
Hedda

Hedda

25 april 2009 22:57

Hej! Vad chockad jag blev när jag läste detta,
Det var nämligen jag som ritade katten och som skrev brevet med en kompis! Brevet var ägnat till någon som hade lämnat ett brev på samma ställe tidigare den kvällen. //Hedda

http://www.heddaelinmaria.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se