Direktlänk till inlägg 19 april 2009

BrevRevolutionen efterlyser dig som gillar kattägare.

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 19 april 2009 19:15

Nu har jag dammat av kameran och fotograferat det mystiga brevet till "Dig med katten". Måste säga att jag tycker (med mitt haltande VG i bild) att den där blyertskatten är inte helt fel. Vem du än är, ta åt dig och var stolt över din artistiska talang.

Och hör av dig.


Jag älskar det här brevet. Det luras med mig och jag funderar ganska så mycket kring vem du är och vem den lyckliga kattägaren är som  (förhoppningsvis)får hem det.

Båda författaren och mottagaren var på releasefesten på Pustervik så jag ber er alla, titta igenom bilderna och fundera på vem det kan vara.

Detta brev måste finna sin väg! Vem är du, du mystiske skribent?

Känner du dig träffad eller vet, hör av dig så postar jag det när jag fått rätt adress.

love/ c


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se